Velouté de sucrine et œuf cocotte aux épinards, chèvre et noix

Velouté de sucrine et œuf cocotte aux épinards, chèvre et noix

3.8 25 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • d'ail
    1 gousse
  • de beurre
    20 g
  • d'épinards frais
    400 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de noix de muscade en poudre à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de fromage de chèvre en bûche
    4 tranches
  • œufs
    4
  • de crème fraîche
    4 c. à café
  • de cerneaux de noix
    40 g
  • de sucrines grossièrement émincées
    500 g
  • d'eau
    600 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • de pommes de terre coupées en cubes
    300 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 358.5 kcal / 1515.3 kJ
Πρωτεΐνη 16.5 g
Λιπαρά 24.5 g
Υδατάνθρακες 16 g
Φυτικές ίνες 4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 10 g
Νάτριο 738.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων