Bondiola con salsa de vino tinto

Bondiola con salsa de vino tinto

3.5 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 portions

Υλικά

  • de cebolla en cuartos
    150 g
  • de aceite de oliva
    20 g
  • de bondiola de cerdo cortada en dos trozos
    1500 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta negra recién molida
    ½ cucharadita
  • de vino tinto
    150 g
  • de azúcar
    30 g
  • de agua
    130 g
  • de caldo de carne
    1 cubito
    1 cucharada de concentrado de caldo de verduras casero
  • de maicena
    2 cucharadas
  • de manteca
    20 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 754 kcal / 3153 kJ
Πρωτεΐνη 29 g
Λιπαρά 69 g
Υδατάνθρακες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων