Japanese Adzuki Bean Mochi Buns

Japanese Adzuki Bean Mochi Buns

4.9 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
8 pieces

Υλικά

Tangzhong bread dough
  • high protein flour (bread flour)
    310 g
  • fresh milk icy cold (see tips)
    230 g
  • egg yolk
    1
  • sugar
    30 g
  • salt
    ½ tsp
  • milk powder
    10 g
  • dried yeast powder
    1 tsp
  • butter softened
    25 g
Mochi filling
  • oil for greasing
  • Thai glutinous rice soaked for 4 hours
    100 g
  • caster sugar
    65 g
  • water
    585 g
  • Japanese adzuki bean paste homemade (see tips) or store-bought
    100 g
  • cold water for spraying

Διατροφή ανά 1 piece

Θερμίδες 311 kcal / 1301 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 5 g
Υδατάνθρακες 59 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 189 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων