
Συσκευές & Αξεσουάρ
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
8 pieces
Υλικά
Tangzhong bread dough
-
high protein flour (bread flour)310 g
-
fresh milk icy cold (see tips)230 g
-
egg yolk1
-
sugar30 g
-
salt½ tsp
-
milk powder10 g
-
dried yeast powder1 tsp
-
butter softened25 g
Mochi filling
-
oil for greasing
-
Thai glutinous rice soaked for 4 hours100 g
-
caster sugar65 g
-
water585 g
-
Japanese adzuki bean paste homemade (see tips) or store-bought100 g
-
cold water for spraying
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
311 kcal /
1301 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
59 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
189 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Kneading: Asian Recipes
11 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNaan Bread with Onion and Cumin
2ωρ.
Hot dog rolls
3ωρ. 30 λεπτ.
Sweet Potato Bread Rolls
3ωρ.
Maple Buttermilk Biscuits
25 λεπτ.
Seedy Almond Low Carb Bread
1ωρ.
Cheeseburger focaccia
2ωρ. 15 λεπτ.
Freeform bread with filling
1ωρ. 35 λεπτ.
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1ωρ. 45 λεπτ.
Sourdough Starter Discard English Muffins
4ωρ. 10 λεπτ.
Cheesy pull-apart garlic bread
1ωρ.
Cashew Bread French Toast
1ωρ. 40 λεπτ.
Steamed Bread Rolls
2ωρ. 10 λεπτ.