Pau Sambal (Malaysia Burger)

Pau Sambal (Malaysia Burger)

4.5 32 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
20 pieces

Υλικά

Burger buns
  • water
    200 g
  • sugar
    20 g
  • dried yeast powder
    2 tsp
  • butter
    20 g
  • egg
    1
    55 g water
  • plain flour
    400 g
  • salt
    1 tsp
  • cooking oil for deep-frying
    500 g
Sambal topping
  • dried chillies deseeded, soaked to soften
    20 g
  • shallots
    150 g
  • dried anchovies (ikan bilis), trimmed, rinsed
    50 g
  • cooking oil
    50 g
  • yellow onions cut into thin slices
    100 g
  • sugar
    10 g
  • salt
    ½ tsp
  • tamarind paste (asam jawa)
    10 g
  • water
    20 g
  • cucumber (approx. 250 g), cut into thin slices
    1

Διατροφή ανά 1 piece

Θερμίδες 152 kcal / 636 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 6 g
Υδατάνθρακες 20 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 164 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων