Συσκευές & Αξεσουάρ
Pau Sambal (Malaysia Burger)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
20 pieces
Υλικά
Burger buns
-
water200 g
-
sugar20 g
-
dried yeast powder2 tsp
-
butter20 g
-
55 g wateregg1
-
plain flour400 g
-
salt1 tsp
-
cooking oil for deep-frying500 g
Sambal topping
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
shallots150 g
-
dried anchovies (ikan bilis), trimmed, rinsed50 g
-
cooking oil50 g
-
yellow onions cut into thin slices100 g
-
sugar10 g
-
salt½ tsp
-
tamarind paste (asam jawa)10 g
-
water20 g
-
cucumber (approx. 250 g), cut into thin slices1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
164 mg
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
636 kJ /
152 kcal
Λιπαρά
6 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
20 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Kneading: Asian Recipes
11 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPersian Flatbreads
1ωρ. 45 λεπτ.
Buttermilk Bread
2ωρ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Paleo Banana Blueberry Loaf
1ωρ. 15 λεπτ.
Chia coconut bread
2ωρ. 40 λεπτ.
Almond tortillas
1ωρ. 30 λεπτ.
Crumpets
3ωρ.
Cornbread
40 λεπτ.
Irish Soda Bread
45 λεπτ.
Potato Farls
1ωρ. 10 λεπτ.
Bao buns
Καμία βαθμολογία
Mini Ginger and Cherry Panettones
5ωρ.