Risotto con manzana y jamón ahumado

Risotto con manzana y jamón ahumado

2.8 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porciones

Υλικά

  • 40 g de queso parmesano en trozos (3 cm)
  • 1 echalot (aprox. 30 g), en mitad
  • 30 g de aceite de oliva extra virgen
  • 320 g de arroz para risotto e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutos de cocción (ver tip)
  • 180 g de manzana (cualquier tipo) pelada, descorazonada y en cubos (1 cm)
  • 820 g de agua
  • 1 cdita de sal fina o al gusto
  • 80 g de jamón ahumado en cubos (1 cm)

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 445 kcal / 1861 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 67 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 670 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων