Sopa de cenoura e espargos com amêndoa

Sopa de cenoura e espargos com amêndoa

4.4 79 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 doses

Υλικά

  • amêndoa s/ pele
    50 g
  • chalota
    30 g
  • azeite
    30 g
  • espargos verdes arranjados, cortados em pedaços
    300 g
  • cenoura cortada em pedaços
    300 g
  • água
    450 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta preta moída
    1 pitada de

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 dose

Νάτριο 477 mg
Πρωτεΐνη 5 g
Θερμίδες 778 kJ / 186 kcal
Λιπαρά 14 g
Φυτικές ίνες 5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων