Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso

Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso

3.3 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
2 porzioni

Υλικά

  • di acqua
    1500 g
  • di lonza di maiale (in 3 fette)
    300 g
  • di burro (in 3 pezzi)
    50 g
  • di timo fresco interi
    3 rametti
  • di salsa di soia
    10 g
  • di radicchio rosso tardivo, in 3 pezzi per il lungo
    100 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 427 kcal / 1786 kJ
Πρωτεΐνη 32.5 g
Λιπαρά 31.5 g
Υδατάνθρακες 2.2 g
Φυτικές ίνες 2.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων