Γαρίδες σαγανάκι

Γαρίδες σαγανάκι

4.6 35 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • αλάτι
    κ.γλ.
  • φρέσκοτριμμένο πιπέρι
    2 πρέζες
  • γαρίδες, ωμές, μεσαίου μεγέθους
    500 γρ.
  • φρέσκο μαϊντανό μόνο τα φύλλα
    3 - 4 κλωνάρια
  • κρεμμύδια κομμένα στη μέση
    80 γρ.
  • σκόρδο
    2 σκελίδες
  • ελαιόλαδο
    50 γρ.
  • ούζο
    20 γρ.
  • ζάχαρη
    1 κ.γλ.
  • ψιλοκομμένες ντομάτες, σε κονσέρβα
    400 γρ.
  • αποξηραμένο φύλλο δάφνης
    1
  • πάπρικα
    ½ κ.γλ.
  • φέτα σε κομμάτια (1 εκ.)
    50 γρ.

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 μερίδα

Πρωτεΐνη 13 g
Θερμίδες 933 kJ / 223 kcal
Λιπαρά 16 g
Υδατάνθρακες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων
Λαβράκι με σάλτσα beurre blanc-πράσου και πατάτες

Λαβράκι με σάλτσα beurre blanc-πράσου και πατάτες

5.0(7)

1ωρ.

Σολομός με σαλάτα από φινόκιο και μήλο

Σολομός με σαλάτα από φινόκιο και μήλο

Καμία βαθμολογία

Γαύρος λαδορίγανη

Γαύρος λαδορίγανη

4.6(5)

40 λεπτ.

Ψάρι ψητό με κουρκουμά και σάλσα ντομάτας

Ψάρι ψητό με κουρκουμά και σάλσα ντομάτας

4.0(1)

30 λεπτ.

Σολομός με μπρόκολο και σάλτσα μουστάρδα με μέλι

Σολομός με μπρόκολο και σάλτσα μουστάρδα με μέλι

5.0(2)

40 λεπτ.

Πέννες με ντομάτα, σκόρδο και μύδια

Πέννες με ντομάτα, σκόρδο και μύδια

5.0(2)

20 λεπτ.

Σολομός με κρούστα από αμύγδαλα και ταλιατέλες με σπαράγγια

Σολομός με κρούστα από αμύγδαλα και ταλιατέλες με σπαράγγια

5.0(1)

35 λεπτ.

Μπακαλιάρος με πλιγούρι

Μπακαλιάρος με πλιγούρι

Καμία βαθμολογία

Κριθαρότο με θαλασσινά

Κριθαρότο με θαλασσινά

4.4(7)

40 λεπτ.

Σαλάτα θαλασσινών με κριθάρι περλέ

Σαλάτα θαλασσινών με κριθάρι περλέ

Καμία βαθμολογία

Σαλάτα με γαρίδες και αγγουράκι

Σαλάτα με γαρίδες και αγγουράκι

Καμία βαθμολογία

Μπακαλιάρος αλά Ασίς

Μπακαλιάρος αλά Ασίς

Καμία βαθμολογία

Εμφάνιση όλων