Συσκευές & Αξεσουάρ
Χταπόδι στιφάδο
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
8 μερίδες
Υλικά
-
ντομάτες κομμένες στα τέσσερα450 γρ.
-
χταπόδι πλυμένο και κομμένο σε κομμάτια 5 εκ.2000 γρ.
-
ελαιόλαδο150 γρ.
-
κρεμμύδια καθαρισμένα και κομμένα στα τέσσερα700 γρ.
-
κόκκινο κρασί100 γρ.
-
νερό50 γρ.
-
πάστα σπιτικού ζωμού λαχανικών1 κ.σ.
-
αλάτι1 κ.γλ.
-
πιπέρι½ κ.γλ.
-
αλεσμένη κανέλα1 πρέζα
-
αλεσμένο μοσχοκάρυδο1 πρέζα
-
φύλλο δάφνης, αποξηραμένο1
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
633 kcal /
2648 kJ
Πρωτεΐνη
77 g
Λιπαρά
124 g
Υδατάνθρακες
22 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΨάρι ψητό με κουρκουμά και σάλσα ντομάτας
Καμία βαθμολογία
Μπακαλιάρος με βούτυρο εσπεριδοειδών
50 λεπτ.
Ρύζι με σολομό και μανιτάρια
Καμία βαθμολογία
Τραγανός σολομός με παρμεζάνα και λαχανικά με κρεμώδη σάλτσα λεμονιού
1ωρ.
Σολομός με μπρόκολο και σάλτσα μουστάρδα με μέλι
Καμία βαθμολογία
Πορτογαλικό χταπόδι με πατάτες
1ωρ. 30 λεπτ.
Ρύζι με θαλασσινά
Καμία βαθμολογία
Σολομός με κρούστα από αμύγδαλα και ταλιατέλες με σπαράγγια
Καμία βαθμολογία
Μπακαλιάρος με πλιγούρι
Καμία βαθμολογία
Σαλάτα θαλασσινών με κριθάρι περλέ
Καμία βαθμολογία
Σαλάτα με γαρίδες και αγγουράκι
Καμία βαθμολογία
Μπακαλιάρος αλά Ασίς
Καμία βαθμολογία