 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
港式蘿蔔糕
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 26ωρ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
- 
          白蘿蔔 去皮,切塊(5公分)850 克
- 
          紅蔥頭20 克
- 
          乾香菇 (約8-10朵),浸泡至軟,切塊30 克
- 
          廣式臘腸 切段(約2公分)2 根
- 
          蔥 切段(約5公分)20 克
- 
          蝦米20 克
- 
          油10 克
- 
          在來米粉250 克
- 
          太白粉15 克
- 
          鹽1 茶匙
- 
          白胡椒粉½ 茶匙
- 
          醬油1 大匙
- 
          糖1 茶匙
- 
          水1600 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        7.2 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1094.6 kJ  / 
                        261.8 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        4.2 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.8 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        50.2 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        磨米炊粿
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    