Podpłomyk z rabarbarem i gorgonzolą

Podpłomyk z rabarbarem i gorgonzolą

3.8 51 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porcji

Υλικά

Ciasto
  • orzechów laskowych, łuskanych, ze skórką uprzednio uprażonych i ostudzonych
    50 g
    50 g orzechów laskowych, łuskanych, ze skórką
  • mąki pszennej
    230 g
  • oliwy z oliwek
    30 g
  • wody
    120 g
  • soli
    ¼ łyżeczki
Dodatki
  • rabarbaru bez łyka, pokrojonego w 1 cm plastry
    350 g
  • serka śmietankowego podzielonego na kawałki
    100 g
  • sera gorgonzola pokrojonego na kawałki
    250 g
  • miodu, płynnego
    3 - 4 łyżeczki
  • rozmarynu, świeżego tylko liście
    3 gałązki
  • rukola (ok. 40 g), do podania

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 449.8 kcal / 1883.3 kJ
Πρωτεΐνη 16.2 g
Λιπαρά 27.2 g
Υδατάνθρακες 36.8 g
Φυτικές ίνες 3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.3 g
Νάτριο 715.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων