
Συσκευές & Αξεσουάρ
蛋黃酥
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
24 顆
Υλικά
油皮
-
水105 克
-
糖15 克
-
鹽 ,(約4克)1 茶匙
-
豬油60 克
-
低筋麵粉100 克
-
高筋麵粉100 克
油酥
-
低筋麵粉180 克
-
豬油90 克
內餡
-
紅豆沙720 克
-
鹹蛋黃24 顆
-
米酒20 克
-
蛋黃 ,打散2 顆
-
黑芝麻 ,少許
Διατροφή ανά 1 顆
Θερμίδες
352.5 kcal /
1473.5 kJ
Πρωτεΐνη
11.4 g
Λιπαρά
21.5 g
Υδατάνθρακες
28.1 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
603.8 g
Νάτριο
153.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

星級主廚 顏伶伃
4 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

月圓餅香
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν