
Συσκευές & Αξεσουάρ
蕃薯菜包
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
20 個
Υλικά
-
紅蘿蔔 切塊100 克
-
乾香菇 切塊10 朵
-
油30 克
-
新鮮竹筍 切丁,先以滾水川燙去除澀味600 克
-
豬絞肉150 克
-
醬油1 大匙
-
香油¼ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
地瓜 切塊600 克
-
水1000 克
-
地瓜粉300 克
-
糖30 克
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
129 kcal /
541 kJ
Πρωτεΐνη
2.649 g
Λιπαρά
2.058 g
Υδατάνθρακες
25.38 g
Φυτικές ίνες
1.737 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣四季家常菜
71 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν