Gefüllte Gnocchi mit Tomatensauce

Gefüllte Gnocchi mit Tomatensauce

3.4 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Teig
  • Parmesan in Stücken
    100 g
  • Wasser
    1000 g
  • Kartoffeln, mehligkochend in Stücken
    500 g
  • Mehl
    300 g
  • Ei
    1
  • Salz
    1 TL
Füllung
  • Knoblauchzehen
    2 - 3
  • Chilipulver
    1 - 2 Prisen
  • Olivenöl
    30 g
  • Paniermehl
    100 g
  • Sardellenfilets, in Öl abgetropft, in Stücken
    10 - 12
Tomatensauce und Fertigstellung
  • Porree in Stücken (2-3 cm)
    100 g
  • Olivenöl
    30 g
  • stückige Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Zucker
    1 - 2 Prisen
  • Salz und etwas mehr zum Kochen
    2 TL
  • Basilikum abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
    10 g
  • Mozzarella (125 g), abgetropft, in Würfeln (1 cm)
    1 Kugel
  • Wasser zum Kochen

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 884 kcal / 3701 kJ
Πρωτεΐνη 32 g
Λιπαρά 35 g
Υδατάνθρακες 105 g
Φυτικές ίνες 9.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 13 g
Νάτριο 2300 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων