Συσκευές & Αξεσουάρ
Clafoutis z rabarbarem
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 porcji
Υλικά
-
masło do natłuszczenia naczynia do zapiekania
-
rabarbaru bez łyka, pokrojonego na 2-3 cm kawałki200 - 250 g
-
mąki pszennej60 g
-
cukru150 g
-
mleka200 g
-
śmietany, min. 30% tłuszczu200 g
-
jajka3
-
ekstraktu z wanilii, naturalnego1 łyżeczka
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
285 kcal /
1190 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
27 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBułki jogurtowe z suszonymi owocami
2hod.
Ciasto serowo-migdałowe w stylu retro
1hod. 10min
Tarta czekoladowa
1hod. 50min
Czekoladowe kąski z orzechami
1hod.
Ciasto z trzech rodzajów czekolady
3hod.
Fondant czekoladowy
50min
Sernik nowojorski
7hod. 50min
Tarta à la banoffee pie
2hod. 40min
Mini babki do koszyczka wielkanocnego
40min
Cynamonowe smores
1hod. 50min
Amerykańskie kruche ciasteczka (w stylu crumble cookies)
40min
Baranek wielkanocny
1hod. 10min