Bangers and mash (Salsicce con purè di patate)

Bangers and mash (Salsicce con purè di patate)

4.3 26 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Salsa Gravy
  • di carote pelate e a pezzi
    100 g
  • di cipolle a pezzi
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di vino bianco
    100 g
  • di brodo di carne
    100 g
  • bacche di ginepro
    3 - 4
  • spicchio di aglio
    1
  • di timo fresco le foglioline
    2 rametti
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di farina tipo 00
    10 g
  • di burro
    20 g
Purè di patate
  • di patate a pasta farinosa pelate e a fette (1 cm)
    1000 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di latte
    350 g
  • salsicce fresche
    12
  • di burro a pezzi
    30 g
  • di noce moscata grattugiata
    1 - 2 pizzichi

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 699.7 kcal / 2925 kJ
Πρωτεΐνη 24.8 g
Λιπαρά 49.2 g
Υδατάνθρακες 34.3 g
Φυτικές ίνες 4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 21.2 g
Νάτριο 2416.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων