
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon tartare
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
pink peppercorns plus extra to garnish1 tsp
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
salmon fillets, skinless, sushi quality cut in 3 pieces300 g
-
lemon juice, freshly squeezed40 g
-
olive oil2 tbsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
watercress leaves or mixed salad100 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
134 kcal /
560 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
1 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Basic Cookbook
174 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCoconut Prawn Soup
45 min
Vegan Spanish Omelette
40 min
Supreme Plant Poke Bowl
1 godz. 10 min
Salmon Tartare
25 min
Puri
35 min
Beer Battered Cod Bites
1 godz. 10 min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 godz. 25 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
Brak ocen
Temaki Sushi
Brak ocen
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min