Cosce d'anatra a cottura lenta con salsa ai mirtilli

Cosce d'anatra a cottura lenta con salsa ai mirtilli

4.5 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

Cosce d'anatra a Cottura Lenta
  • cosce di anatra con la pelle (circa 350-400 g l'una)
    2
  • di scalogno a metà
    30 g
  • di carota pelata e a pezzi
    70 g
  • di sedano a pezzi
    30 g
  • foglie di alloro secche
    2
  • di acqua
    1000 g
  • di sale
    5 g
Salsa ai mirtilli
  • di mirtilli freschi
    125 g
  • di zucchero di canna
    20 g
  • di burro
    15 g
  • di acqua
    20 - 25 g
  • di aceto balsamico
    35 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 789 kcal / 3297 kJ
Πρωτεΐνη 87.5 g
Λιπαρά 40 g
Υδατάνθρακες 28.6 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 13 g
Νάτριο 600 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων