
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mousse au Chocolat
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
4 Portionen
Υλικά
-
Zartbitter-Schokolade in Stücken (2-3 cm)200 g
-
Eier4
-
Orangenlikör (προαιρετικό πεδίο)10 g
-
Kaffee, aufgebrüht20 g
-
Butter in Stücken50 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt250 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portionen
Πρωτεΐνη
12 g
Θερμίδες
2709 kJ /
647 kcal
Λιπαρά
57 g
Φυτικές ίνες
5 g
Υδατάνθρακες
21 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 1/2021
43 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGehackter Obstsalat mit Sabayon
30 Min
Erdbeer-Macarons
26 Std.
Weiße Schokoladenmousse
5 Std. 30 Min
Portugiesische Crème Brûlée
25 Min
Strawberry-Cheesecake-Pralinen
1 Std.
Amarettini-Parfait
5 Std. 50 Min
Karamell-Popcorn
40 Min
Erdbeer-Joghurt-Creme
3 Std. 20 Min
Tiramisu mit Amarettini-Keksen
4 Std. 50 Min
Haselnuss-Karamell-Pralinen
4 Std. 40 Min
Softeis mit Schoko-Keks-Crunch
10 Std. 30 Min
Sizilianisches Mandelgebäck
30 Min