
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
25 Scheiben
Υλικά
-
Öl zum Einfetten
-
Roggen650 g
-
Sonnenblumenkerne100 g
-
Sauerteig flüssig (75 g), z. B. von Seitenbacher1 Pck.
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Salz3 TL
-
Wasser600 g
-
Balsamico, dunkel20 g
-
Zuckerrübensirup15 g
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
109 kcal /
458 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
18 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Das Backbuch
121 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Das Backbuch
121 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Das Backbuch
128 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBirnen-Nuss-Brot
1 Std. 15 Min
Vollkorneck
20 Std.
Bierbrot
2 Std.
Sandwich-Toast
27 Std.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 Min
Vollkornbrot
5 Std.
Früchtebrot
Keine Bewertungen
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Allrounder-Brot
45 Min
Burger-Brötchen
1 Std. 45 Min
Karotten-Walnuss-Brot
2 Std.
Stockbrot
20 Min