
Συσκευές & Αξεσουάρ
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
green asparagus500 - 700 g
-
Parmesan cheese cut in pieces30 g
-
water1200 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
basmati rice200 g
Berry Foam
-
caster sugar140 g
-
frozen mixed berries500 g
-
lime juice10 - 30 g
-
egg white from medium egg1
Lemon Sabayon Sauce and Finalisation
-
liquid vegetable stock100 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice15 g
-
extra virgin olive oil40 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
916 mg
Πρωτεΐνη
15 g
Θερμίδες
2580 kJ /
616 kcal
Λιπαρά
21 g
Φυτικές ίνες
8.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
83 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix Friend
32 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνThai Curry Noodles
25 λεπτ.
BBQ Jackfruit Burritos
45 λεπτ.
Palak Paneer
45 λεπτ.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2ωρ. 5 λεπτ.
Tuna and Spring Onion Quiche
2ωρ.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 λεπτ.
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 λεπτ.
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 λεπτ.
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 λεπτ.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 λεπτ.
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1ωρ.
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 λεπτ.