Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam

Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions

Υλικά

  • green asparagus
    500 - 700 g
  • Parmesan cheese cut in pieces
    30 g
  • water
    1200 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • basmati rice
    200 g
Berry Foam
  • caster sugar
    140 g
  • frozen mixed berries
    500 g
  • lime juice
    10 - 30 g
    lemon juice
  • egg white from medium egg
    1
Lemon Sabayon Sauce and Finalisation
  • liquid vegetable stock
    100 g
  • egg yolks from medium eggs
    4
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • freshly squeezed lemon juice
    15 g
  • extra virgin olive oil
    40 g

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 916 mg
Πρωτεΐνη 15 g
Θερμίδες 2580 kJ / 616 kcal
Λιπαρά 21 g
Φυτικές ίνες 8.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Υδατάνθρακες 83 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων