Fagotto napoletano

Fagotto napoletano

4.4 48 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
8 porzione

Υλικά

Impasto
  • 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 200 g di acqua
  • 20 g di lievito di birra fresco
    2 cucchiaini di lievito di birra disidratato
  • 500 g di farina + q.b.
  • 1 pizzico di pepe
  • 1 cucchiaino colmo di sale
Farcitura
  • 50 g di pecorino (προαιρετικό πεδίο) a pezzi (3 cm)
  • 100 g di scamorza a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di vino bianco secco
  • 250 g di salsiccia spellata e a pezzi (2-3 cm)
  • 20 olive verdi denocciolate
    20 olive nere denocciolate
  • 1 pomodoro perino a dadini (1 cm)
  • 4 foglie di basilico fresche lavate ed asciugate
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 1 tuorlo

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Πρωτεΐνη 17.3 g
Θερμίδες 1983 kJ / 474 kcal
Λιπαρά 24.2 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Υδατάνθρακες 48.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων