Calzoni ricotta e funghi

Calzoni ricotta e funghi

3.8 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
5 porzioni

Υλικά

Impasto
  • 240 g di acqua
  • 20 g di lievito di birra fresco
    2 cucchiaini di lievito di birra disidratato
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 250 g di farina di grano duro
  • 250 g di semola di grano duro + q.b.
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 cucchiaino di sale
Farcitura
  • 200 g di ricotta fresca ben scolata
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di sale
Condimento
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di funghi cardoncello freschi puliti e a fette
    200 g di funghi champignon, puliti e a fette sottili (1-2 mm)
  • 300 g di pomodorini a metà e senza semi
  • 1 cucchiaini rasi di sale
  • 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Βαθμός δυσκολίας

δύσκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 652 kcal / 2728 kJ
Πρωτεΐνη 22.9 g
Λιπαρά 26.9 g
Υδατάνθρακες 84.9 g
Φυτικές ίνες 6.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων