Igel-Brötchen mit Schoko-Füllung

Igel-Brötchen mit Schoko-Füllung

4.1 78 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
8 Stück

Υλικά

Heller Teig
  • Butter zum Einfetten
  • Milch
    150 g
  • Butter in Stücken
    25 g
  • Hefe (10 g)
    ¼ Würfel
  • Zucker
    30 g
  • Weizenmehl Type 550
    250 g
  • Salz
    1 - 2 Prisen
Dunkler Teig
  • Milch
    175 g
  • Butter in Stücken
    25 g
  • Hefe (10 g)
    ¼ Würfel
  • Zucker
    30 g
  • Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
    245 g
  • Kakaopulver
    10 g
  • Salz
    1 - 2 Prisen
  • Vollmilch-Schokolade in 24 Stücken (siehe Tipp)
    100 g
  • Rosinen
    16
  • Mandeln
    8
Igel-Brötchen und Fertigstellung
  • Eigelb
    1
  • Wasser
    2 EL

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 404 kcal / 1691 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 61 g
Φυτικές ίνες 4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 6 g
Νάτριο 46 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων