Tarragon Chicken Pasta

Tarragon Chicken Pasta

3.8 24 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
8 portions

Υλικά

  • lemons zest and juiced (2 oz divided)
    1 - 2
  • chicken breast fillets, boneless, skinless organic, cut into pieces (1 in.)
    20 oz
  • dried tarragon divided
    1 ½ tsp
  • salt divided
    1 tsp
  • ground black pepper divided
    ½ tsp
  • water
    60 oz
  • Parmesan stock cubes
    2
  • sugar snap peas trimmed
    8 oz
  • dried penne pasta
    8 oz
  • marinated artichoke hearts drained and cut in halves
    12 oz
  • roasted red peppers, preserved (8 oz), drained, julienned
    1 jar
  • extra virgin olive oil
    3 ½ oz
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • honey
    1 tsp
  • feta cheese crumbled, to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 362 kcal / 1519 kJ
Πρωτεΐνη 24 g
Λιπαρά 16 g
Υδατάνθρακες 32 g
Φυτικές ίνες 6 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 511 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων