
Συσκευές & Αξεσουάρ
Baby-friendly Harissa Lentil and Feta Wedges
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
12 pieces
Υλικά
-
olive oil for greasing
-
bread torn in pieces25 g
-
red split lentils rinsed thoroughly, drained (see tip)200 g
-
water440 g
-
onions quartered100 g
-
medium egg1
-
feta cheese crumbled100 g
-
dried parsley1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
harissa paste1 Tbsp
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
169 kcal /
706 kJ
Πρωτεΐνη
9.1 g
Λιπαρά
7.1 g
Υδατάνθρακες
15 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
114.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Love at First Bite
60 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPuy Lentil Dip
45 Min
Aubergine Bhurta
30 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 Std. 45 Min
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2 Std.
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Star Burgers
20 Std. 5 Min
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 Min
Dill Stuffed Peppers
5 Min
Palak Paneer
45 Min
Vegan Bolognese
50 Min