Συσκευές & Αξεσουάρ
Baby-friendly Harissa Lentil and Feta Wedges
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
12 pieces
Υλικά
-
olive oil for greasing
-
bread torn in pieces25 g
-
red split lentils rinsed thoroughly, drained (see tip)200 g
-
water440 g
-
onions quartered100 g
-
medium egg1
-
feta cheese crumbled100 g
-
dried parsley1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
harissa paste1 Tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
114.7 mg
Πρωτεΐνη
9.1 g
Θερμίδες
706 kJ /
169 kcal
Λιπαρά
7.1 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
15 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Love at First Bite
60 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIndian Vegetable Curry
50 min
Star Burgers
20 godz. 5 min
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 min
Dill Stuffed Peppers
5 min
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Palak Paneer
45 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Vegan Bolognese
50 min
Vegan Burgers
45 min
Vegetarian Medallions
1 godz. 10 min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
1 godz.