Crostata integrale salata con salsa di cipolle

Crostata integrale salata con salsa di cipolle

4.0 35 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
8 fette

Υλικά

  • di farina integrale (circa 13% proteine) + q.b.
    200 g
  • di burro a pezzi + q.b.
    80 g
  • di acqua fredda
    65 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di formaggio, semistagionato (Gruviera, Emental, Gouda...), a pezzi
    50 g
  • di burro
    30 g
  • di cipolle a fette (1 cm) (vedere consigli)
    320 g
  • di zucchero grezzo
    1 cucchiaio
  • di aceto balsamico
    1 cucchiaio
  • di latte
    300 g
  • di farina tipo 00
    10 g
  • uovo
    1
  • di noce moscata in polvere
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    3 - 4 pizzichi
  • di pancetta affumicata a cubetti (προαιρετικό πεδίο)
    120 g
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    1 - 2 rametti

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 342.1 kcal / 1431.5 kJ
Πρωτεΐνη 8.6 g
Λιπαρά 21.9 g
Υδατάνθρακες 27.9 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.5 g
Νάτριο 349.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων