Πουγκάκια με αχλάδι και κατσικίσιο τυρί

Πουγκάκια με αχλάδι και κατσικίσιο τυρί

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • αχλάδι (περίπου 260 γρ.), σφιχτό, που έχετε αφαιρέσει τον πυρήνα, κομμένο στα 4 και μετά σε φέτες ​​(5 χλστ.)
    1
  • μαλακό κατσικίσιο τυρί σε φέτες (1 εκ.)
    125 γρ.
  • χυμό λεμονιού
    3 κ.σ.
  • δεντρολίβανο, φρέσκο μικρό (μόνο τα φύλλα)
    1 κλωνάρι
  • καρύδια, κομμένα στη μέση
    40 γρ.
  • μέλι
    30 γρ.
  • ελαιόλαδο
    30 γρ.
  • θαλασσινό αλάτι ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
  • μαύρο πιπέρι, αλεσμένο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
  • νερό
    500 γρ.

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 μερίδα

Πρωτεΐνη 5 g
Θερμίδες 1054 kJ / 252 kcal
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 16 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων