Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele

Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele

4.5 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Filetto di maiale
  • 1400 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 1 filetto di maiale da 600 g (a metà)
Purè di patate e spinaci
  • 600 g di patate pelate e a pezzi (2x2 cm)
  • 500 g di acqua
  • 100 g di spinaci in foglia surgelati
  • 100 g di latte
  • 1 pizzico di sale
  • 10 g di burro
Fonduta al Casera
  • 100 g di formaggio tipo Casera, a pezzi
  • 50 g di latte
  • 50 g di panna (min. 30% di grassi)
Mele al vino
  • 200 g di vino rosso
  • 50 g di zucchero
  • 400 g di mela Golden Delicious a fette

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 914.5 kcal / 3826.3 kJ
Πρωτεΐνη 52.1 g
Λιπαρά 49.6 g
Υδατάνθρακες 55.5 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 21.9 g
Νάτριο 3.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων