
Συσκευές & Αξεσουάρ
雪菜鮮肉包子
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
12 個
Υλικά
麵皮
-
油 多備一些刷油用1 茶匙
-
水250 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
糖1 大匙
-
中筋麵粉500 克
-
鹽1 茶匙
內餡
-
嫩薑 切片5 克
-
雪裡紅 切段(約5公分)150 克
-
豬絞肉300 克
-
蔥 切蔥花2 根
-
蛋1 顆
-
醬油½ 大匙
-
米酒1 大匙
-
黑麻油1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
太白粉1 大匙
組合
-
水500 克
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
236 kcal /
988 kJ
Πρωτεΐνη
10.54 g
Λιπαρά
4.915 g
Υδατάνθρακες
36.212 g
Φυτικές ίνες
1.612 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

早安!美善品
60 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν