 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
鮮肉包子
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
              
              
                
                12 個
              
            Υλικά
麵皮
- 
          油 多備一些刷油用1 茶匙
- 
          水250 克
- 
          乾酵母粉1 茶匙
- 
          糖1 大匙
- 
          中筋麵粉500 克
- 
          鹽1 茶匙
內餡
- 
          蔥 切段(約3公分)4 根
- 
          豬絞肉400 克
- 
          醬油2 大匙
- 
          米酒½ 茶匙
- 
          鹽½ 茶匙
- 
          白胡椒粉½ 茶匙
- 
          糖10 克
- 
          五香粉1 小撮
- 
          香油2 大匙
組合
- 
          水500 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 塊
                    Πρωτεΐνη
                    
                        8.111 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        889 kJ  / 
                        212 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        4.044 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.369 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        35.068 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        早安!美善品
                        60 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        極智烹飪 TM7
                        200 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        餐桌總有多的位置
                        29 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    