Courge farcie au risotto d'épeautre crémeux et champignons

2.9 15 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 80 g de parmesan coupé en morceaux
  • 70 g d'échalotes
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 600 g d'eau
  • 180 g de graines d'épeautre
  • 200 g de champignons de Paris frais émincés
  • 2000 g de courge butternut coupée en deux
  • 3 pincées de poivre blanc moulu
  • 3 pincées de sel
  • 100 g de crème liquide 35% m.g.

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 438.9 mg
Πρωτεΐνη 21.3 g
Θερμίδες 2552.5 kJ / 610.1 kcal
Λιπαρά 21.1 g
Φυτικές ίνες 15.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 96.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων