Petto d'anatra all'uva

Petto d'anatra all'uva

3.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • scalogno a pezzi
    1
  • di rosmarino fresco gli aghi lavati e asciugati
    1 rametto
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di burro
    30 g
  • di salvia fresca le foglioline lavate e asciugate
    1 rametto
  • di anatra (4 petti)
    450 g
  • limoni, preferibilmente biologici il succo
    2
  • di vino bianco secco
    100 g
  • uva bianca (10 acini)
  • uva nera (10 acini)
  • di brodo di carne bollente (al bisogno)
    500 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 359 kcal / 1502 kJ
Πρωτεΐνη 24.5 g
Λιπαρά 25.5 g
Υδατάνθρακες 8.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων