Pasticcio di agnello e purea di patate

Pasticcio di agnello e purea di patate

5.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di Cheddar a pezzi (2-3 cm)
    150 g
    150 g di Gruviera, a pezzi (2-3 cm)
  • di polpa di agnello a pezzi
    500 g
  • di cipolle a metà
    100 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di carote a pezzi (2 cm)
    200 g
  • di olio di oliva
    30 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi
    250 g
  • di funghi champignon a fettine
    200 g
  • di vino bianco
    150 g
  • di sale
    7 g
  • di pepe nero macinato
    ¼ di cucchiaino
  • di salsa Worcestershire
    30 g
  • di patate a pasta farinosa pelate e a pezzi (2-3 cm)
    1000 g
  • di latte intero
    400 g
  • di sale
    1 cucchiaino colmo
  • di burro a pezzi
    70 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 558 kcal / 2335 kJ
Πρωτεΐνη 32.3 g
Λιπαρά 32.9 g
Υδατάνθρακες 35.5 g
Φυτικές ίνες 4.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων