Pavlova en verrine

Pavlova en verrine

4.5 22 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 30 λεπτ.
2 portions

Υλικά

La glace à vanille (la veille)
  • de lait
    200 g
  • gousse de vanille
    ½
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
  • jaunes d'œufs
    3
  • de sucre en poudre
    40 g
Les meringues (la veille)
  • de sucre en poudre
    120 g
  • blancs d'œufs
    3
  • de sucre glace
    120 g
Le coulis de fruits rouges (le jour même)
  • d'eau
    100 g
  • de sucre en poudre
    50 g
  • de fruits rouges surgelés variés
    200 g
La chantilly (le jour même)
  • de crème liquide 30-40% m.g. très froide
    200 g
  • de sucre glace
    20 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 1393 kcal / 5839 kJ
Πρωτεΐνη 17 g
Λιπαρά 61.5 g
Υδατάνθρακες 190.5 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 39.5 g
Νάτριο 220.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων