
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dinkel-Sauerteigbrot
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 20ωρ.
20 Scheiben
Υλικά
Roggensauerteig
-
Wasser lauwarm260 g
-
Anstellgut (Roggensauerteig)20 g
-
Roggenmehl Type 1150200 g
Quellstück
-
Paniermehl25 g
-
Wasser50 g
Hauptteig
-
Wasser90 g
-
Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten280 g
-
Salz (10-12 g)2 TL
-
Schmalz1 TL
-
Öl zum Einfetten
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
91 kcal /
382 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
19 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
250 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Das Backbuch
128 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLesachtaler Hausbrot
30 godz. 30 min
Weizenbrot Betty
4 godz. 35 min
Pitabrote
1 godz. 25 min
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5 godz. 20 min
Walnuss-Knäckebrot
1 godz. 50 min
Süßkartoffel-Hefebrötchen
3 godz.
Picknick-Brötchen
2 godz.
Gefüllte mediterrane Baguettes
3 godz. 10 min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 min
Low Carb Soja-Mohn-Brot
2 godz.
Zucchini-Karotten-Brot
1 godz. 35 min
Gefüllte Seelen
2 godz. 45 min