Filetto di agnello ripieno sottovuoto con contorno di agretti

Filetto di agnello ripieno sottovuoto con contorno di agretti

3.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 45 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di sale grosso
    10 g
  • grani di pepe nero
    4
  • di timo fresco le foglioline
    3 rametti
  • spicchio di aglio
    1
  • bacche di ginepro
    2
  • di pistacchi salati sgusciati
    25 g
  • di Emmental a pezzi
    40 g
  • di salsiccia di maiale spellata, a pezzi
    100 g
  • di mortadella a pezzi
    50 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di filetto di agnello in un unico pezzo
    500 - 550 g
  • di acqua
    2000 g
  • di succo di limone
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di rosmarino intero
    1 rametto
  • di agretti
    400 g
  • di scalogno a metà
    50 g
  • di sale
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 372.5 kcal / 1558.7 kJ
Πρωτεΐνη 25.3 g
Λιπαρά 29 g
Υδατάνθρακες 2.9 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.2 g
Νάτριο 466.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων