Sopa de carne danesa

Sopa de carne danesa

4.6 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 porciones

Υλικά

  • 50 g de mantequilla sin sal en trozos
  • 300 g de poro sólo la parte blanca, en rebanadas (2 mm)
  • 1000 g de agua
  • 300 - 350 g de espaldilla de res, sin hueso en fajitas (aprox. 1 mm x 30 mm)
  • 1 cdita de concentrado de caldo de res
  • 150 g de papa en cubos (2 cm)
  • ½ cdita de sal o al gusto
  • 80 g de crema (min 30% de grasa)
  • 150 g de queso azul en trozos
  • hojas de perejil fresco picadas, para decorar
  • pimienta negra molida para sazonar y decorar

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 377 kcal / 1577.4 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 28.8 g
Υδατάνθρακες 12.5 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 16.2 g
Νάτριο 423 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων