
Συσκευές & Αξεσουάρ
Σπαράγγια και αυγά ποσέ sous-vide
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
ελαιόλαδο για το λάδωμα
-
αυγά, μετρίου μεγέθους (53-63 γρ. το καθένα)4
-
σπαράγγια, πράσινα ξεφλουδισμένα (μέγιστο μήκος 14 εκ.)150 γρ.
-
σκελίδες σκόρδο τριμμένο2
-
νερό για το βύθισμα της σακούλας
-
χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο (από μισό λεμόνι)30 γρ.
-
αλάτιλίγο
-
μαύρο πιπέρι, αλεσμένολίγο
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
132 kcal /
550 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
81 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-Vide
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΤυροπιτάκια
35 λεπτ.
Φάβα παραδοσιακή
50 λεπτ.
Ρώσικη σαλάτα
1ωρ. 20 λεπτ.
Τυρόπιτα με ζύμη κουρού
2ωρ. 30 λεπτ.
Σαλάτα με κινόα και βινεγκρέτ φράουλας
25 λεπτ.
Ντολμαδάκια γιαλαντζί
1ωρ. 20 λεπτ.
Φαλάφελ στο φούρνο
1ωρ. 20 λεπτ.
Φέτα marshmallow
Καμία βαθμολογία
Πατέ κοτόπουλου με κρασί Πόρτο
Καμία βαθμολογία
Σαλάτα με ντρέσινγκ "Green Goddess"
Καμία βαθμολογία
Ντάκος κρητικός
Καμία βαθμολογία
Τάκος με λαχανικά και κόκκινα φασόλια
Καμία βαθμολογία