
Συσκευές & Αξεσουάρ
Σπαράγγια και αυγά ποσέ sous-vide
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
ελαιόλαδο για το λάδωμα
-
αυγά, μετρίου μεγέθους (53-63 γρ. το καθένα)4
-
σπαράγγια, πράσινα ξεφλουδισμένα (μέγιστο μήκος 14 εκ.)150 γρ.
-
σκελίδες σκόρδο τριμμένο2
-
νερό για το βύθισμα της σακούλας
-
χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο (από μισό λεμόνι)30 γρ.
-
αλάτιλίγο
-
μαύρο πιπέρι, αλεσμένολίγο
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
132 kcal /
550 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
81 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-Vide
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΣαλάτα με μαύρες φακές, ντοματίνια και φέτα
40 min
Τυροπιτάκια
35 min
Σαλάτα του Καίσαρα με λάχανο kale και φρυγανιά πάνκο με παρμεζάνα
Brak ocen
Πατέ κοτόπουλου με κρασί Πόρτο
Brak ocen
Σαλάτα με ντρέσινγκ "Green Goddess"
Brak ocen
Ντάκος κρητικός
Brak ocen
Τάκος με λαχανικά και κόκκινα φασόλια
Brak ocen
Τορτίγιες με αρακά, ντοματίνια και φέτα
Brak ocen
Ταρτάκια με μπρόκολο και μπέικον
45 min
Τυρόπιτα με ζύμη κουρού
2 godz. 30 min
Πρασόπιτα
2 godz. 30 min
Κις με μπρόκολο και μπέικον
2 godz. 20 min