
Συσκευές & Αξεσουάρ
Σαλάτα με χταπόδι sous-vide
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ.
4 μερίδες
Υλικά
-
νερό (περίπου) (βλ. συμβουλή), και επιπλέον νερό για να βυθιστούν πλήρως οι σακούλες1600 γρ.
-
πλοκάμια χταποδιού, φρέσκα (πάχους 2-2,5 εκ.)600 γρ.
-
πάπρικα1 κ.σ.
-
εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο60 γρ.
-
αλάτι½ - ¾ κ.γλ.
-
σκελίδες σκόρδο τριμμένο2
-
φύλλα δάφνης, αποξηραμένα2
-
χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο (από μισό λεμόνι)30 γρ.
-
καρότο σε μπαστούνια (0,5 x 5 εκ.)120 γρ.
-
κόκκινο κρεμμύδι κομμένο πρώτα στη μέση και μετά σε φέτες (0,5 εκ.)100 γρ.
-
πράσινη πιπεριά σε μπαστούνια (0,5 x 5 εκ.)80 γρ.
-
κόκκινη πιπεριά σε μπαστούνια (0,5 x 5 εκ.)80 γρ.
-
λευκό ξίδι15 γρ.
-
φύλλα μαϊντανού5 γρ.
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
281 kcal /
1177 kJ
Πρωτεΐνη
25 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
6 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.5 g
Νάτριο
594 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-Vide
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΧταπόδι στιφάδο
1ωρ. 45 λεπτ.
Φασόλια βραστά με λαδολέμονο και ψάρι
50 λεπτ.
Απλός σολομός στον άτμο
30 λεπτ.
Ψάρι ψητό με κουρκουμά και σάλσα ντομάτας
Καμία βαθμολογία
Μπακαλιάρος με βούτυρο εσπεριδοειδών
50 λεπτ.
Ρύζι με σολομό και μανιτάρια
Καμία βαθμολογία
Τραγανός σολομός με παρμεζάνα και λαχανικά με κρεμώδη σάλτσα λεμονιού
1ωρ.
Σολομός με μπρόκολο και σάλτσα μουστάρδα με μέλι
Καμία βαθμολογία
Πορτογαλικό χταπόδι με πατάτες
1ωρ. 30 λεπτ.
Ρύζι με θαλασσινά
Καμία βαθμολογία
Σολομός με κρούστα από αμύγδαλα και ταλιατέλες με σπαράγγια
Καμία βαθμολογία
Μπακαλιάρος με πλιγούρι
Καμία βαθμολογία