
Συσκευές & Αξεσουάρ
Σολομός τεριγιάκι sous-vide
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
νερό (περίπου) (βλ. συμβουλή), και επιπλέον νερό για να βυθιστούν πλήρως οι σακούλες1450 γρ.
-
σουσάμι40 γρ.
-
φιλέτα σολομού, φρέσκα (περίπου 150 γρ. το καθένα)4
-
σάλτσα τεριγιάκι75 γρ.
-
τζίντζερ, φρέσκο σε λεπτές φέτες20 γρ.
-
χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο (από μισό λεμόνι)30 γρ.
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
394 kcal /
1650 kJ
Πρωτεΐνη
33 g
Λιπαρά
26 g
Υδατάνθρακες
7 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
95 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-Vide
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΣολομός με πορτοκάλι και κουσκούς από μπρόκολο
35 λεπτ.
Σολομός με λαχανικά
1ωρ. 15 λεπτ.
Μπολ με σολομό και μάνγκο
Καμία βαθμολογία
Ρύζι με σολομό και μανιτάρια
Καμία βαθμολογία
Τραγανός σολομός με παρμεζάνα και λαχανικά με κρεμώδη σάλτσα λεμονιού
Καμία βαθμολογία
Σολομός με μπρόκολο και σάλτσα μουστάρδα με μέλι
Καμία βαθμολογία
Πορτογαλικό χταπόδι με πατάτες
Καμία βαθμολογία
Ρύζι με θαλασσινά
Καμία βαθμολογία
Σολομός με κρούστα από αμύγδαλα και ταλιατέλες με σπαράγγια
Καμία βαθμολογία
Σαλάτα θαλασσινών με κριθάρι περλέ
Καμία βαθμολογία
Σαλάτα με γαρίδες και αγγουράκι
Καμία βαθμολογία
Μπακαλιάρος αλά Ασίς
Καμία βαθμολογία