
Συσκευές & Αξεσουάρ
Σολομός τεριγιάκι sous-vide
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
νερό (περίπου) (βλ. συμβουλή), και επιπλέον νερό για να βυθιστούν πλήρως οι σακούλες1450 γρ.
-
σουσάμι40 γρ.
-
φιλέτα σολομού, φρέσκα (περίπου 150 γρ. το καθένα)4
-
σάλτσα τεριγιάκι75 γρ.
-
τζίντζερ, φρέσκο σε λεπτές φέτες20 γρ.
-
χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο (από μισό λεμόνι)30 γρ.
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Νάτριο
95 mg
Πρωτεΐνη
33 g
Θερμίδες
1650 kJ /
394 kcal
Λιπαρά
26 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-Vide
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΓαριδομακαρονάδα
40 λεπτ.
Τσιπούρες λαδολέμονο
40 λεπτ.
Γαρίδες σκορδάτες (ορεκτικό)
25 λεπτ.
Ψάρι ψητό με κουρκουμά και σάλσα ντομάτας
Καμία βαθμολογία
Μπακαλιάρος με βούτυρο εσπεριδοειδών
50 λεπτ.
Σολομός με μπρόκολο και σάλτσα μουστάρδα με μέλι
Καμία βαθμολογία
Πορτογαλικό χταπόδι με πατάτες
1ωρ. 30 λεπτ.
Ρύζι με θαλασσινά
Καμία βαθμολογία
Σολομός με κρούστα από αμύγδαλα και ταλιατέλες με σπαράγγια
Καμία βαθμολογία
Μπακαλιάρος με πλιγούρι
Καμία βαθμολογία
Σαλάτα θαλασσινών με κριθάρι περλέ
Καμία βαθμολογία
Σαλάτα με γαρίδες και αγγουράκι
Καμία βαθμολογία