
Συσκευές & Αξεσουάρ
Σολομός τεριγιάκι sous-vide
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
νερό (περίπου) (βλ. συμβουλή), και επιπλέον νερό για να βυθιστούν πλήρως οι σακούλες1450 γρ.
-
σουσάμι40 γρ.
-
φιλέτα σολομού, φρέσκα (περίπου 150 γρ. το καθένα)4
-
σάλτσα τεριγιάκι75 γρ.
-
τζίντζερ, φρέσκο σε λεπτές φέτες20 γρ.
-
χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο (από μισό λεμόνι)30 γρ.
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
394 kcal /
1650 kJ
Πρωτεΐνη
33 g
Λιπαρά
26 g
Υδατάνθρακες
7 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
95 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-Vide
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΧταπόδι στιφάδο
1ωρ. 45 λεπτ.
Φασόλια βραστά με λαδολέμονο και ψάρι
50 λεπτ.
Απλός σολομός στον άτμο
30 λεπτ.
Ψάρι ψητό με κουρκουμά και σάλσα ντομάτας
Καμία βαθμολογία
Μπακαλιάρος με βούτυρο εσπεριδοειδών
50 λεπτ.
Ρύζι με σολομό και μανιτάρια
Καμία βαθμολογία
Τραγανός σολομός με παρμεζάνα και λαχανικά με κρεμώδη σάλτσα λεμονιού
1ωρ.
Σολομός με μπρόκολο και σάλτσα μουστάρδα με μέλι
Καμία βαθμολογία
Πορτογαλικό χταπόδι με πατάτες
1ωρ. 30 λεπτ.
Ρύζι με θαλασσινά
Καμία βαθμολογία
Σολομός με κρούστα από αμύγδαλα και ταλιατέλες με σπαράγγια
Καμία βαθμολογία
Μπακαλιάρος με πλιγούρι
Καμία βαθμολογία