Συσκευές & Αξεσουάρ
Χοιρινά μάγουλα κρασάτα sous-vide
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 45 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
ελαιόλαδο20 γρ.
-
κόκκινα κρεμμύδια κομμένα σε τρίγωνες φέτες (wedges)200 γρ.
-
καρότο σε φέτες (0,5 εκ.)120 - 150 γρ.
-
κλωνάρι σέλινου σε φέτες (0,5 εκ.)50 - 70 γρ.
-
κόκκινο κρασί80 γρ.
-
αλάτι1 κ.γλ.
-
χοιρινά μάγουλα (περίπου 150 γρ. το καθένα)4
-
νερό για το βύθισμα της σακούλας
-
πιπέρι, αλεσμένο½ κ.γλ.
-
δεντρολίβανο, φρέσκο (μόνο τα φύλλα)2 κ.γλ.
-
1 κοφτό κ.γλ. ασκορβικό οξύ, (από μισό λεμόνι)χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο (από μισό λεμόνι)30 γρ.
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Νάτριο
89 mg
Πρωτεΐνη
33 g
Θερμίδες
2505 kJ /
598 kcal
Λιπαρά
48 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Sous-Vide
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΧιουνκάρ μπεγιεντί
1ωρ. 5 λεπτ.
Κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας
1ωρ. 10 λεπτ.
Ρολά κοτόπουλου με γλυκόξινη σάλτσα
1ωρ. 25 λεπτ.
Στιφάδο Καραϊβικής με τιμπάλ ρυζιού στον ατμό
Καμία βαθμολογία
Στήθος γαλοπούλας με μπέικον και πατάτες
1ωρ.
Κοτοπιτάκια με άρωμα Μαρόκου
Καμία βαθμολογία
Πικάντικο κοτόπουλο με μήλα
Καμία βαθμολογία
Ψωμάκια στον ατμό με pulled pork
3ωρ.
Χοιρινές μπριζόλες μαριναρισμένες με μηλίτη και ντρέσινγκ μήλου
2ωρ. 20 λεπτ.
Τορτίγιες με γαλοπούλα και λεμονάτη σάλτσα σκόρδου (aioli)
Καμία βαθμολογία
Ιταλική πίτα piadina με γέμιση σαλάτας με ρόκα, φέτα και σύκα
Καμία βαθμολογία
Χοιρινά μάγουλα με μπύρα
Καμία βαθμολογία