
Συσκευές & Αξεσουάρ
Χοιρινά μάγουλα κρασάτα sous-vide
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 45 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
ελαιόλαδο20 γρ.
-
κόκκινα κρεμμύδια κομμένα σε τρίγωνες φέτες (wedges)200 γρ.
-
καρότο σε φέτες (0,5 εκ.)120 - 150 γρ.
-
κλωνάρι σέλινου σε φέτες (0,5 εκ.)50 - 70 γρ.
-
κόκκινο κρασί80 γρ.
-
αλάτι1 κ.γλ.
-
χοιρινά μάγουλα (περίπου 150 γρ. το καθένα)4
-
νερό για το βύθισμα της σακούλας
-
πιπέρι, αλεσμένο½ κ.γλ.
-
δεντρολίβανο, φρέσκο (μόνο τα φύλλα)2 κ.γλ.
-
χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο (από μισό λεμόνι)30 γρ.
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
598 kcal /
2505 kJ
Πρωτεΐνη
33 g
Λιπαρά
48 g
Υδατάνθρακες
5 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Νάτριο
89 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-Vide
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΥγιεινά μπιφτέκια γαλοπούλας με τζατζίκι
Καμία βαθμολογία
Κοτόπουλο με κριθαράκι, σάλτσα ντομάτας και φασολάκια
Καμία βαθμολογία
Λαχανοντολμάδες
24ωρ.
Κεφτέδες
2ωρ. 30 λεπτ.
Κοτόπουλο με πιπεριές
45 λεπτ.
Κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας
Καμία βαθμολογία
Ψητό κοτόπουλο Chimichurri
Καμία βαθμολογία
Χοιρινό Κινέζικο sweet & sour
3ωρ.
Ρολό κιμά
1ωρ. 20 λεπτ.
Σουβλάκια χοιρινά και ρύζι σε σάλτσα
Καμία βαθμολογία
Καυτερό κοτόπουλο με ρύζι αρωματισμένο με καρύδα
Καμία βαθμολογία
Ψαρονέφρι με κρεμώδη σάλτσα πάπρικας και λιγκουίνι
Καμία βαθμολογία