
Συσκευές & Αξεσουάρ
Χοιρινά μάγουλα κρασάτα sous-vide
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 45 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
ελαιόλαδο20 γρ.
-
κόκκινα κρεμμύδια κομμένα σε τρίγωνες φέτες (wedges)200 γρ.
-
καρότο σε φέτες (0,5 εκ.)120 - 150 γρ.
-
κλωνάρι σέλινου σε φέτες (0,5 εκ.)50 - 70 γρ.
-
κόκκινο κρασί80 γρ.
-
αλάτι1 κ.γλ.
-
χοιρινά μάγουλα (περίπου 150 γρ. το καθένα)4
-
νερό για το βύθισμα της σακούλας
-
πιπέρι, αλεσμένο½ κ.γλ.
-
δεντρολίβανο, φρέσκο (μόνο τα φύλλα)2 κ.γλ.
-
χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο (από μισό λεμόνι)30 γρ.
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
598 kcal /
2505 kJ
Πρωτεΐνη
33 g
Λιπαρά
48 g
Υδατάνθρακες
5 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Νάτριο
89 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-Vide
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΧιουνκάρ μπεγιεντί
1ωρ. 5 λεπτ.
Φασολάκια με κοτόπουλο
1ωρ. 30 λεπτ.
Ρολό κιμά
1ωρ. 20 λεπτ.
Κοκκινιστό κοτόπουλο
1ωρ.
Ψητό κοτόπουλο Chimichurri
Καμία βαθμολογία
Κεφτέδες με αρνίσιο κιμά
40 λεπτ.
Κοτόπουλο με μέλι και σουσάμι
40 λεπτ.
Σουφλέ με κολοκυθάκια
45 λεπτ.
Χοιρινό φιλέτο με μαυροδάφνη
30 λεπτ.
Καλοκαιρινή μπολονέζ
Καμία βαθμολογία
Σαλάτα με κοτόπουλο και μάνγκο
Καμία βαθμολογία
Κοτόπουλο τυλιγμένο σε μπέικον και κολοκυθάκι, και ρύζι με ντομάτα και κολοκυθάκια
Καμία βαθμολογία