Tartar de res con alcaparras, cebolla morada y aioli de jitomates deshidratados

Tartar de res con alcaparras, cebolla morada y aioli de jitomates deshidratados

5.0 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
2 porciones

Υλικά

  • de cebolla morada en trozos
    30 g
  • de jitomate deshidratado en aceite escurridos (guarde el aceite en un tazón y reserve)
    40 g
  • de jitomates deshidratados en aceite
    15 g
  • diente de ajo, pelado
    1
  • de hojas de perejil fresco
    5 g
  • de mostaza
    15 g
  • de sal
    1 cdita
  • de pimienta negra molida
    ¾ cdita
  • de hojuelas de chile seco
    1 pizca
  • yemas de huevo
    2
  • de filete de res limpia, en trozos (3 cm), semcongelados (ver tip)
    200 g
  • aceite de oliva
    30 g
  • alcaparra escurrido
    4 cdita

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 397.5 kcal / 1664.5 kJ
Πρωτεΐνη 26 g
Λιπαρά 28.5 g
Υδατάνθρακες 11.5 g
Φυτικές ίνες 28 g
Κορεσμένα λιπαρά 6 g
Νάτριο 1389 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων