Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons

Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons

4.3 22 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de polenta moyenne (4 min.)
    300 g
  • de crème fraîche, 30 % de matières grasses
    200 g
  • de champignons de Paris coupés en quatre ou en lamelles (5 mm)
    500 g
  • d'eau
    1200 g
  • de bouillon de légumes (pour 0,5l) émiettés
    2 cubes
  • d'oignons coupés en deux
    150 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de bouillon de légumes (pour 0,5l) émietté
    1 cube
  • de sel selon les goûts
    1 pincée
  • de poivre, moulu selon les goûts
    1 pincée
  • de ciboulette fraîche finememt ciselée
    1 bouquet
  • d'amidon de maïs (par ex. Maïzena) dilué dans 2 cuillères à soupe d'eau
    1 c. à soupe
  • de beurre
    25 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 552 kcal / 2312 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 64 g
Φυτικές ίνες 7.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 13 g
Νάτριο 1062 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων