Pierogi di manzo (ravioli polacchi)

Pierogi di manzo (ravioli polacchi)

4.9 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porzioni

Υλικά

Ripieno
  • di cipolla in quarti
    100 g
  • di olio
    20 g
  • di carne di manzo cotta e a pezzi (vedere consigli)
    320 - 350 g
  • di carota cotta e tagliato a pezzi (vedere consigli)
    40 - 50 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    ½ cucchiaino
  • di maggiorana secca
    ¼ - ½ cucchiaino
Pierogi
  • di acqua + q.b.
    250 g
  • uovo
    1
  • di olio di semi di colza
    20 g
  • di farina + q.b.
    560 g
  • di sale + q.b.
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 479 kcal / 2006 kJ
Πρωτεΐνη 20.3 g
Λιπαρά 12.1 g
Υδατάνθρακες 74.3 g
Φυτικές ίνες 3.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων