Pierogi di manzo (ravioli polacchi)

Pierogi di manzo (ravioli polacchi)

4.9 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porzioni

Υλικά

Ripieno
  • 100 g di cipolla in quarti
  • 20 g di olio
  • 320 - 350 g di carne di manzo cotta e a pezzi (vedere consigli)
  • 40 - 50 g di carota cotta e tagliato a pezzi (vedere consigli)
  • ½ cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • ¼ - ½ cucchiaino di maggiorana secca
Pierogi
  • 250 g di acqua + q.b.
  • 1 uovo
  • 20 g di olio di semi di colza
  • 560 g di farina + q.b.
  • 1 pizzico di sale + q.b.

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 479 kcal / 2006 kJ
Πρωτεΐνη 20.3 g
Λιπαρά 12.1 g
Υδατάνθρακες 74.3 g
Φυτικές ίνες 3.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων