 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
瑞士风味牛肉蔬菜汤
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 55 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          洋葱 切块80 克
- 
          胡萝卜 切块,3厘米60 克
- 
          京葱 切块,3厘米100 克
- 
          芹菜根 切块,3厘米100 克
- 
          瑞士风干牛肉(Bündnerfleisch) 切条,2厘米100 克
- 
          黄油30 克
- 
          薏仁80 克
- 
          水900 克
- 
          蔬菜高汤块2 块
- 
          稀奶油(含脂量30-40%)100 克
- 
          盐 依个人口味调整1 小撮
- 
          胡椒粉 依个人口味调整1 小撮
- 
          新鲜意大利芹 (约10克),只取叶子,切碎½ 把
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        9 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1137 kJ  / 
                        273 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        17 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        19 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        Then. Now. Always.
                        50 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    