
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vollkorn-Fladenbrot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
2 Stück
Υλικά
-
Wasser und etwas mehr zum Bestreichen350 g
-
Trockenhefe10 g
-
Honig1 TL
-
Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten150 g
-
Weizen-Vollkornmehl350 g
-
Salz1 ¼ TL
-
Eigelb1
-
Schwarzkümmel-Samen1 TL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
19 g
Θερμίδες
2209 kJ /
528 kcal
Λιπαρά
8 g
Φυτικές ίνες
13 g
Υδατάνθρακες
102 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Damals. Heute. Für immer.
50 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBürli mit Roggen
12ωρ.
Laugenbrezeln
1ωρ. 15 λεπτ.
Toastbrot (glutenfrei)
14ωρ.
Joghurtbrot
14ωρ. 50 λεπτ.
Landbrot Backhausart
2ωρ.
Mediterranes Rosmarinbrot
1ωρ. 55 λεπτ.
Igel-Brötchen mit Schoko-Füllung
2ωρ. 30 λεπτ.
Dinkel-Walnuss-Bürlis
12ωρ.
Brioche
9ωρ. 30 λεπτ.
Helles Landbrot
51ωρ.
Apfelmäuse
2ωρ. 30 λεπτ.
Challah
1ωρ. 30 λεπτ.