
Συσκευές & Αξεσουάρ
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Asparagus and Potatoes
-
water600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
caster sugar1 pinch
-
unsalted butter (προαιρετικό πεδίο)5 g
-
waxy potatoes peeled, small or cut in pieces (see tip)700 - 750 g
-
white asparagus1000 - 1500 g
Hollandaise Sauce
-
water20 - 40 g
-
lemon juice10 - 20 g
-
unsalted butter175 - 350 g
-
egg yolks from medium eggs4 - 8
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
11.3 g
Θερμίδες
2919 kJ /
698 kcal
Λιπαρά
58.5 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Υδατάνθρακες
29.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Then. Now. Always.
50 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνThai Curry Noodles
25 Min
BBQ Jackfruit Burritos
45 Min
Palak Paneer
45 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Tuna and Spring Onion Quiche
2 Std.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 Std.
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 Min