Polpettone con salsa ai funghi

Polpettone con salsa ai funghi

4.4 61 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Polpettone
  • di pane raffermo
    20 g
  • di menta fresca le foglioline lavate
    1 rametto
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    70 g
  • di verdure miste a pezzi
    80 g
  • di carne trita di manzo, magra
    250 g
  • di carne trita di maiale, magra
    150 g
  • uova
    2
  • di sale
    5 g
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di acqua
    700 g
Terminare la preparazione
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di funghi finferli freschi a pezzi
    120 g
  • di latte intero
    200 g
  • di farina tipo 00
    20 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di timo fresco intero
    2 rametti

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 475.3 kcal / 1989 kJ
Πρωτεΐνη 33.3 g
Λιπαρά 33.1 g
Υδατάνθρακες 11.7 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.2 g
Νάτριο 1222.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων