Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino

Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino

4.8 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

Filetto di maiale
  • 1400 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 1 filetto di maiale da 600 g (a metà)
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 10 g di olio extravergine di oliva
Salsa al vino
  • 1 scalogno a metà
  • 30 g di burro
  • 200 g di vino passito
  • 120 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 cucchiaio di pepe verde in grani
  • 1 pizzico di sale

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 758.5 kcal / 3174 kJ
Πρωτεΐνη 59.1 g
Λιπαρά 54.5 g
Υδατάνθρακες 3.7 g
Φυτικές ίνες 18.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 18.6 g
Νάτριο 1422.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων